Der er med sikkerhed delte meninger om, hvad det er for en kanal, der er Danmarks bedste. Vi mener stadig, at der er The Voice, men vi ved også, at ikke alle er enige i dette. Og hvorfor er det så, at vi mener, at den er så god, at den tilmed er den bedste? Jo, det mener vi naturligvis, fordi det er en station, der altid er først med det bedste og nyeste musik, så hvis man vil høre alt det, der rykker, så skal man blot stille ind på denne station.

Det andet gode er også, at den kan høres, uanset hvor i landet man er, og det betyder, at man roligt kan lytte til den, selv når man er på farten eller kører i bilen.

Den bedste musik spilles altid

Der er ikke noget bedre end popmusik – sådan har vi det i hvert fald – og det er jo også her, The Voice kommer ind i billedet, og det er en kanal, der er værd at lytte til. Man kan altid høre den bedste musik, og uanset hvem man er, vil man kunne finde noget, der falder i ens smag. Nogle gange er man så heldig, at den samme sang spilles flere gange på én dag, og det er jo dejligt, når det er en sang, man er meget vild med.

Man kan også lytte til denne kanal, når man løber eller bevæger sig på andre måder, og man vil opleve, at det er så dejligt, som det overhovedet kan være.

Man kan med ro i sindet begynde at lytte til denne kanal, og så kan man ellers glæde sig over, at man slipper for en masse ligegyldige reklame. Det kan kun blive rigtig dejligt at lytte til denne skønne kanal, som vi anbefaler til alle levende mennesker.